Anja van der Zwan Intuitieve Communicatie
Intuïtieve communicatie

Intuïtieve communicatie is het zenden en ontvangen van energetische signalen. Dat doen we met onze intuïtieve zintuigen. Je kunt intuïtief zien, horen, ruiken, proeven, tasten en ervaren. Alles bestaat uit energie en straalt dit ook uit. Door je af te stemmen op die energie kan je deze ontvangen en duiden. Dit proces van zenden en ontvangen wordt ook wel telepathie genoemd.
Dieren, bomen en planten wisselen altijd al informatie uit op die manier, voor mensen is het een ander verhaal. In onze cultuur zijn wij het niet gewend om bewust intuïtief te communiceren. Als we geboren worden, zijn onze intuïtieve zintuigen nog heel scherp en gebruiken we ze volop. Maar zodra we leren praten en onze rationele kant ontwikkelen raken ze meer en meer op de achtergrond en in ongebruik. Je kunt ze echter altijd weer reactiveren en trainen. Dan worden ze scherper en wordt je ontvangst steeds beter.
Je kunt intuïtief communiceren met mensen (van baby tot volwassene), dieren, bomen, planten en andere organismen in de natuur. Maar ook met overledenen is dit mogelijk. Iedereen die overlijdt, blijft energetisch benaderbaar. Met overleden mensen en dieren kan op die wijze energetische informatie worden uitgewisseld.
©Henk Arnoldus